Een professionele installateur voor al uw
elektrotechnische werkzaamheden in de regio Asten

Van Gaal Electro Asten-Heusden

Bent u op zoek naar een elektricien in de regio Asten? Van Gaal Electro is de specialist op het gebied van alle elektrotechnische installaties in woonhuizen, kantoren, bedrijfsruimten en scholen.

Gaat u uw woning uitbreiden, verbouwen of renoveren en moet uw elektra worden aangepast? Van Gaal Electro neemt de klus graag op zich. Wij kunnen een verlichtingsplan voor u maken en uw woning voorzien van elektriciteit, stopcontacten, lichtpunten en schakelmateriaal. Heeft u onverhoopt last van een stroomstoring in de regio Asten? Ook dan kunt u rekenen op onze professionele hulp tegen een scherpe prijs.

Werkwijze

Jaarlijks realiseren we een groot aantal uiteenlopende projecten in de regio Asten. Of het nu gaat om een kleine of omvangrijke klus; wij komen graag bij u langs om het totaalplaatje te bekijken en u te adviseren. Wie weet kunnen we u al in een vroeg stadium attent maken op belangrijke aandachtspunten waar u zelf nog niet aan gedacht had. We zijn daarin professioneel en betrouwbaar en leveren altijd kwaliteit. Daarbij werken we uitsluitend met vakbekwame en goed opgeleide elektriciens in de regio Asten.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw elektra is van groot belang om ongelukken en branden te voorkomen. Deze verantwoordelijkheid nemen wij graag op ons door inspecties en periodiek onderhoud van uw elektra uit te voeren in de regio Asten. Zo kunnen de gevolgen van slecht afgeschermde bedrading, loszittend schakelmateriaal, overbelaste groepen en niet-functionerende verlichting worden voorkomen. Van Gaal Elektro zorgt ervoor dat uw installaties veilig en betrouwbaar functioneren.

Storingen

Heeft u last van een stroomstoring in de regio Asten? Als geen ander begrijpen we bij Van Gaal Elektro dat deze calamiteit zo snel mogelijk moet worden opgelost. Zeven dagen per week zijn wij bereikbaar om stroomstoringen in de regio Asten te verhelpen. Wist u dat regelmatige inspectie en onderhoud de kans op stroomstoringen aanzienlijk verkleint en dat het de levensduur van uw elektra en elektrotechnische installaties kan verlengen? Van Gaal Elektra staat graag voor u klaar.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bel 06 1304 9595