Diverse projecten die wij verzorgd hebben in de regio Asten

Om u een beeld te geven van onze werkzaamheden, bieden wij u graag een kijkje in een aantal projecten die wij onlangs gerealiseerd hebben in de regio Asten. Wilt u bedrading, verlichting, een stoppenkast, aardlekschakelaar of schakelmateriaal laten aanleggen, controleren of vernieuwen? Van Gaal Electro helpt u graag. Daarnaast zijn we thuis in het installeren van brandmelders, telefooninstallaties, datanetwerken en krachtinstallaties in de regio Asten.

Kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen? Maak een afspraak met ons of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag!

Stroomstoringen

Heeft u last van een stroomstoring in de regio Asten? Als geen ander begrijpen we bij Van Gaal Electro dat deze calamiteit zo snel mogelijk moet worden opgelost. Zeven dagen per week zijn wij bereikbaar om stroomstoringen in de regio Asten te verhelpen. Wist u dat regelmatige inspectie en onderhoud de kans op stroomstoringen aanzienlijk verkleint en dat het de levensduur van uw elektra en elektrotechnische installaties kan verlengen? Van Gaal Electro staat graag voor u klaar.

Van Gaal Electro
Snepweg 34
5725 RC Asten-Heusden
06 1304 9595
info@vangaalelectro.nl

Groepenkast vervangen
Domotica installeren
Storingen melden
Electra aanleggen
Electra renoveren
Krachtstroom
Kortsluiting
Electromonteur